Het eerste Zaanse Vastgoed Tennistoernooi

Nick Poggenklaas en Jesper Kordes van Tafelronde 12 Zaanstreek slaan een balletje voor manege De Blijde Ruiters. - Foto: Pascal Fielmich

ZAANSTREEK – Op donderdag 27 juni 2019 organiseert Tafelronde 12 Zaanstreek het eerste Zaanse Vastgoed Tennistoernooi bij Tennisvereniging Westzijderveld in Koog aan de Zaan. Deelnemers doen mee aan een sportief tennistoernooi en krijgen toegang tot een geweldige mogelijkheid om te netwerken (incl. drankjes + BBQ). Zoals gebruikelijk bij evenementen die door de Ronde Tafel worden georganiseerd, gaat de opbrengst van het tennistoernooi naar een goed doel. Dit keer is er door Tafelronde 12 gekozen voor manege De Blijde Ruiters in ’t Kalf.

De Ronde Tafel is een (internationale) serviceclub voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. In de Zaanstreek zijn er twee tafels gevestigd, namelijk Tafel 12 en Tafel 72. Beide clubs zetten zich regelmatig in voor het goede doel. Zo heeft Tafelronde 12 de afgelopen jaren tijdens de Dam tot Dam- wandeltocht schone WC’s aangeboden aan de wandelaars om zo geld op te halen voor Simavi. Nick Poggenklaas, dit jaar de voorzitter van de servicecommissie, vertelt: “De opbrengst van die actie bleef jaarlijks steken op zo’n € 500,-. Dat is natuurlijk helemaal niet verkeerd, maar we wilden als Tafel graag een grotere impact maken. Dit hebben we recentelijk al gedaan door middel van een veiling € 5.500,- op te halen voor Hospice de Schelp in Krommenie. Met dit tennistoernooi hopen we een vergelijkbaar bedrag op te halen voor manege De Blijde Ruiters.”

De Tafelaars gaan binnenkort langs een groot aantal bedrijven die te maken hebben met vastgoed om hen persoonlijk uit te nodigen, maar het lukt simpelweg niet om alle ondernemers in de Zaanstreek te bezoeken. Via deze weg wil Tafelronde 12 dan ook alle ondernemers die iets te maken hebben met vastgoed (aannemers, makelaars, notarissen, etc.) uitnodigen voor het tennistoernooi. Er is ruimte voor zo’n 80 tennissers. Heb je geen ervaring met tennissen? Dat maakt niet uit, want er zullen ook clinics worden gegeven door tennisleraren. Na het tennistoernooi wordt de dag afgesloten met een lekker drankje en een heerlijke barbecue, zodat iedereen ook nog echt in de gelegenheid is om te netwerken met ondernemers in het vastgoed.

Inschrijven kan via: www.rt12.nl/inschrijven

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelBasisschool Het Koraal door naar NK Schoolschaken
Volgend artikelInsluipers opgesloten in tuinhuisje aan de Ringweg