Politie doorzoekt Vijfhoekpark na moord in Amsterdam

Politie doorzoekt Vijfhoekpark na moord in Amsterdam - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ZAANDAM – De politie is met een groot forensisch onderzoek bezig in het Vijfhoekpark. In het water wordt onder andere gezocht naar kentekenplaten. Deze zouden afkomstig zijn van de vluchtauto die werd gebruikt na de moord op sportschoolhouder Saban Berk. Berk werd maandag 17 juni rond 21:20 uur op de Papaverweg in Amsterdam doodgeschoten. De vermoedelijke dader ging er in een zilverkleurige BMW met Belgisch kenteken vandoor. Deze auto werd later die avond zonder kentekenplaten gevonden op een parkeerterrein aan de Wibautstraat.

Specifieke getuigen gezocht na achterlaten BMW

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikel[UPDATE 2] Zoekactie vermist persoon in water bij Westkade
Volgend artikelFloor Kliffen (Cotton Spa) Zaanse Zakenvrouw 2019