Home Zaanstad Assendelft Floor Kliffen (Cotton Spa) Zaanse Zakenvrouw 2019

Floor Kliffen (Cotton Spa) Zaanse Zakenvrouw 2019

0
Floor Kliffen (Cotton Spa) Zaanse Zakenvrouw 2019
Floor Kliffen (Cotton Spa) Zaanse Zakenvrouw 2019 - Foto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – Woensdagavond werd tijdens het ZaanLinQ Event in het Zaantheater de Zaanse Zakenvrouw 2019 bekendgemaakt. Floor Kliffen van Cotton Spa (Zaandam) ging er met de felbegeerde titel vandoor. De verkiezing werd voor de 9e keer georganiseert door ZaanLinQ (voorheen Vrouwennetwerk Zaanstad Plus).

Floor Kliffen kreeg de vakjuryprijs uitgereikt door staatssecretaris Barbara Visser. Christell Bart van Bart Natuursteen (Zaandijk) won de publieksprijs. De andere genomineerden dit jaar waren Jolanda Buhrs van Drinks & Gifts (Krommenie) en Jacqueline Koel van Koel & Co (Koog aan de Zaan).

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!