Home 112 Specifieke getuigen gezocht na achterlaten BMW in Zaandam

Specifieke getuigen gezocht na achterlaten BMW in Zaandam

1
Specifieke getuigen gezocht na achterlaten BMW in Zaandam
Vermoedelijke vluchtauto dodelijke schietpartij gevonden op de Wibautstraat in Zaandam - Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

ZAANDAM / AMSTERDAM – De politie is op zoek naar specifieke getuigen die mogelijke meer kunnen vertellen over de aangetroffen BMW bij het Vijfhoekpark aan de Wibautstraat in Zaandam. Deze BMW is de vermoedelijke vluchtauto van de dader(s) die betrokken waren bij het dodelijk schietincident in Amsterdam Noord op maandag 17 juni 2019.

Twee personen komen kort nadat de BMW op een parkeerplaats bij het Vijfhoekpark is geplaatst, langs lopen en staan even stil en draaien zich om in de richting van de BMW. Een vrouw op een fiets rijdt ook langs de BMW. Op hetzelfde moment rijdt daar een hoge witte personenauto richting de BMW en keert daar.

Getuigenoproep

De recherche komt graag in contact met deze personen. Zij kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844 of met team criminele inlichtingen op 079-3458 999 . Men kan ook informatie en beeldmateriaal delen via het tipformulier.

Bron: Politie.nl

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

 

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.