Home 112 Poging overval tankstation Thorbeckeweg

Poging overval tankstation Thorbeckeweg

0
Poging overval tankstation Thorbeckeweg
Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Zondagavond rond 23:30 is aan de Thorbeckeweg een poging gedaan om een tankstation te overvallen. Twee mannen met bivakmutsen probeerden, toen het personeel bezig was met afsluiten, met een wapen(s) binnen te komen. Dit lukte de overvallers niet en ze zijn er zonder buit vandoor gegaan.

Direct na de melding is de politie een zoekactie gestart. De verdachten zijn ondanks ruime inzet en een zoektocht helaas niet meer aangetroffen.

De recherche doet onderzoek naar deze poging overval en is op zoek naar mensen die mogelijk iets verdachts gezien hebben in de omgeving.

Heeft u zondagavond iets gezien of gehoord van de poging overval of heeft u de gemaskerde mannen zien lopen? Heeft u andere informatie die de recherche kan helpen in het onderzoek? Bel de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Bij een verdachte situatie, bel altijd 112!

Eerder deze maand waren al twee andere tankstations in Zaanstad doelwit van een overval. Vrijdagavond 11 oktober werden twee 14-jarige jongens uit Zaandam aangehouden op verdenking van het voorbereiden van een overval op een tankstation aan de Kerkstraat in Wormerveer. Bij fouillering bleek een van hen een mes bij zich te hebben. Woensdagavond 19 oktober werd een gewapende overval bij een tankstation aan het Zuideinde in Koog aan de Zaan gepleegd. De verdachten gingen er op een zwarte scooter vandoor. In deze zaak zijn, zover bekend, nog geen aanhoudingen verricht.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!