Home 112 Jongen op gestolen scooter aangehouden na aanrijding

Jongen op gestolen scooter aangehouden na aanrijding

1
Jongen op gestolen scooter aangehouden na aanrijding
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Dinsdagavond rond 21:15 uur is op de Dorpsstraat een botsing geweest tussen een auto en een scooter. Ter hoogte van het Stijlpad knalde de scooterrijder tegen een auto. De scooterbestuurder ging er te voet vandoor, maar kon na een korte vlucht door de politie worden aangehouden. Volgens getuigen zijn twee jongens kort voor de aanrijding van hun scooter beroofd. Hierbij zou een mes zijn gebruikt en de bijrijder gewond zijn geraakt.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.