Home 112 VIDEO: Coldcase – Waar is Sidney Lute uit Assendelft?

VIDEO: Coldcase – Waar is Sidney Lute uit Assendelft?

0
VIDEO: Coldcase – Waar is Sidney Lute uit Assendelft?
Sidney Lute - Foto: Privé

ASSENDELFT – Wie weet waar Sidney is of heeft informatie? Opsporingsprogramma Bureau NH besteed aandacht aan de sinds 2016 vermiste Sidney Lute uit Assendelft. Zijn familie leeft al drie jaar in onzekerheid.

Sidney Lute is een teruggetrokken jongen die vooral vanuit zijn kamer in de digitale wereld leeft. Hij woont bij zijn vader in Assendelft. Sidney is op 2 november 2016 te voet van huis vertrokken. Niemand weet waarheen. Zijn laptop, pinpas, mobiele telefoon, id-kaart en kleding neemt hij mee. Hij verblijft graag in de natuur. Tot 7 december 2016 heeft hij nog af en toe telefonisch contact met zijn ouders. Sindsdien is het zijn ouders niet meer gelukt om contact te krijgen.

Wat blijkt uit onderzoek? Sidney is op 10 december 2016 uitgecheckt op vakantiepark de Wierde in Den Oever. Ook had hij voor die dag een treinticket geboekt naar Colmar in de Franse Vogezen. Of hij daar is aangekomen, is onbekend. Sindsdien ontbreekt elk spoor. Op beide plaatsen zoeken ouders, vrijwilligers en politie. Ze verspreiden flyers en er komen tips binnen. Die leveren helaas niets op.

Weet u wat er met Sidney gebeurd kan zijn? Waar hij was of is? Neem contact op met de politie via 0800-6070 of via het tipformulier.

Gegevens

Naam: Sidney Lute
Geboortedatum: 03-10-1997
Huidige leeftijd: 22
Lengte: 179 cm
Haarkleur: Donkerblond (kort)
Oogkleur: Blauw/grijs
Geslacht: Man
Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!