[UPDATE] Jongen (15) gewond bij steekpartij Serooskerkestraat

Foto: Sander Disselköter / Inter Visual Studio

KROMMENIE – Vrijdagmiddag rond 12:30 uur is een 15-jarige jongen gewond geraakt bij een steekpartij aan de Serooskerkestraat. Het slachtoffer was op straat in conflict gekomen met een drietal andere personen.

Dit drietal ging er na het incident vandoor. Twee jongens konden vrij snel in de omgeving worden aangehouden. Een derde jongen na een zoekactie van de politie en de inzet van Burgernet. Het gaat om twee jongens van 15 uit Krommenie en een 16-jarige jongen uit Koog aan de Zaan. Het drietal is voor verhoor en onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Daar onderzoekt de politie wie welke rol had bij het incident.

Het slachtoffer is voor behandeling met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelVIDEO: Coldcase – Waar is Sidney Lute uit Assendelft?
Volgend artikel[UPDATE] Trein ramt stilgevallen auto: bestuurder gewond