Home 112 Politie beëindigt illegaal feest en deelt boetes uit in Zaandam

Politie beëindigt illegaal feest en deelt boetes uit in Zaandam

0
Politie beëindigt illegaal feest en deelt boetes uit in Zaandam
Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

ZAANDAM – In de nacht van zondag op maandag heeft de politie rond 00:15 uur een feest in een bedrijfspand aan de Sluispolderweg beëindigd. Na een tip over het vermoedelijke feest trof de politie tussen de 20 en 30 mensen aan in het pand. De bezoekers van het, wat de politie noemt ‘shisha lounge’, feest maakten zich snel uit de voeten. Er werden acht boetes uitgedeeld en op last van de burgemeester is het bedrijfspand, dat uit twee delen bestaat, per direct gesloten.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!