Home 112 Jongen (14) overleden als gevolg van woningbrand

Jongen (14) overleden als gevolg van woningbrand

0
Jongen (14) overleden als gevolg van woningbrand
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Op vrijdagmorgen overleed een 14-jarige jongen aan de verwondingen die hij had opgelopen bij een felle brand in een woning op 2 november aan de Zomerzon in Assendelft. Bij de brand, die rond 06:30 uur bij de hulpdiensten werd gemeld, raakten drie personen (uit een gezin van vijf) ernstig gewond. Zij werden opgenomen in het ziekenhuis.

De politie heeft uitgebreid onderzoek verricht naar de oorzaak van de brand. Uit het technisch sporenonderzoek en op basis van getuigen- en omgevingsonderzoek is gebleken, dat de vader van het gezin is aan te merken als verdachte van brandstichting. De vader is een van de gewonden en verblijft in een ziekenhuis. Hier is hij afgelopen vrijdagmiddag formeel aangehouden.

De politie zet het onderzoek voort.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!