Home Zaanstad Assendelft [UPDATE] Tweede coronapatiënt in Zaanstad

[UPDATE] Tweede coronapatiënt in Zaanstad

0
[UPDATE] Tweede coronapatiënt in Zaanstad
Foto: Pascal Fielmich

ZAANSTAD – In Zaanstad is een tweede patiënt besmet met het coronavirus. Het betreft een gezinslid van de patiënt die in het Zaans Medisch Centrum is opgenomen. De nieuwe patiënt is nu in thuisisolatie. Haar kind, dat geen klachten heeft, blijft uit voorzorg de komende weken thuis van school. Met de school is afgelopen weekend contact geweest om hen te informeren.

Update 6 maart

ZAANDAM – Bij een 60-jarige man uit Zaanstad is het coronavirus vastgesteld. Hij ligt in het Zaans Medisch Centrum. Het is nog niet bekend hoe hij besmet is geraakt. GGD Zaanstreek-Waterland brengt de contacten van de patiënt in kaart en stelt een onderzoek in.
Kijk voor vragen en antwoorden over het coronavirus (COVID-19) op de website van het RIVM.

Heeft u vragen over uw eigen gezondheid, bel dan uw huisarts of GGD Zaanstreek-Waterland 0900 254 54 54 (€ 0,05 p/m)

Voor andere vragen kunt u ook terecht bij het landelijke informatienummer 0800 1351 (08:00 – 20:00 uur).

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!