Home 112 Steekpartij in flat Brandaris, verdachte (19) aangehouden

Steekpartij in flat Brandaris, verdachte (19) aangehouden

0
Steekpartij in flat Brandaris, verdachte (19) aangehouden
Steekpartij in flat Brandaris - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ZAANDAM – In de flat Brandaris heeft vrijdagavond rond 21:30 uur een steekincident plaatsgevonden. Het incident speelde zich af in een woning, hierbij is 49-jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer liep verwondingen op door een scherp voorwerp. De politie heeft in de omgeving van de woning een 19-jarige verdachte uit Zaandam aangehouden en voor onderzoek en verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar wat er precies is gebeurd.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in je telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075