Home Nieuws Man die nog 1.689 dagen gevangenisstraf moet uitzitten aangehouden in Zaandam

Man die nog 1.689 dagen gevangenisstraf moet uitzitten aangehouden in Zaandam

0
Man die nog 1.689 dagen gevangenisstraf moet uitzitten aangehouden in Zaandam
Man die nog 1.689 dagen gevangenisstraf moet uitzitten aangehouden in Zaandam - Foto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – In de nacht van zondag op maandag zag de politie een auto rijden op de Wibautstraat. De bestuurder gaf richting aan naar links, maar ging alsnog rechtdoor. Hierop heeft de politie de bestuurder gecontroleerd. De bestuurder kreeg het kennelijk heet onder de voeten, want hij had nog 1.689 dagen gevangenisstraf openstaan, zo meldt de politie op Facebook. De man bleek niet teruggekeerd te zijn van zijn verlof. Waarom de man zoveel dagen naar de gevangenis moest, is niet bekend. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man heeft nog 241 weken te gaan tot 7 februari 2024!

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!