Home 112 Automobilist ramt vluchtheuvel: rijbewijs ingevorderd

Automobilist ramt vluchtheuvel: rijbewijs ingevorderd

0
Automobilist ramt vluchtheuvel: rijbewijs ingevorderd
Automobilist ramt vluchtheuvel: rijbewijs ingevorderd - Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Zaterdagochtend rond 11:00 uur is op de Twiskeweg een automobilist op een vluchtheuvel en lantaarnpaal gebotst. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Galjoenstraat. Voor zover bekend waren er geen andere weggebruikers bij betrokken.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Mogelijk heeft dit te maken met de medische toestand van de bestuurder, zo meldt de politie op Facebook. Ondanks het advies van het ambulancepersoneel weigerde de man mee te gaan naar het ziekenhuis. Ook wilde de man zich niet richten tot zijn eigen huisarts. De politie heeft hierop besloten het rijbewijs in te vorderen, omdat zij het onverantwoord vinden dat de bestuurder nog zou gaan rijden zonder zich verder medisch te laten onderzoeken. Het CBR zal beslissen wat er verder met het rijbewijs zal gebeuren.

De auto kan niet verder rijden en zal door een berger worden geborgen.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!