Skatepark onder de A8 voor onbepaalde tijd gesloten

Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

KOOG AAN DE ZAAN – Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland heeft besloten met ingang van maandag 19 oktober 18:00 uur het skatepark onder de A8 af te sluiten. De reden is dat afgelopen week is gebleken dat gebruikers van het skatepark aan de Verzetstraat zich niet houden aan de maatregel om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Ook zijn er te veel personen tegelijkertijd aanwezig. Dit besluit van VrZW is opgenomen in het aanwijzingsbesluit gebieden.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikel[UPDATE] Vrachtwagenchauffeur aangereden op de A8
Volgend artikelOpstarten grote ketel biomassacentrale Pascalstraat