Professor K. Boem opent nieuwe hal bij De Meander

Foto: OBS De Meander

ASSENDELFT – Vrijdagochtend heeft basisschool De Meander haar prachtig nieuw ingerichte hal op ludieke wijze officieel in gebruik genomen.

Professor K. Boem had samen met de kinderen een spannende opstelling – een kettingreactie – in de hal gemaakt. Na de start met een speelgoedhelikopter tikten de diverse onderdelen van de kettingreactie elkaar als vallende dominostenen aan. Het was spannend of het eind succesvol werd gehaald, maar na een rijdend treintje en knallende ballonnen eindigde de bal uiteindelijk onder luid applaus in het doel.

In de hal staan vanaf nu allerlei materialen en opstellingen met spannende en uitdagende opdrachten die kinderen stimuleren actief en onderzoekend hun grenzen te verleggen en te werken aan vaardigheden die ze in de toekomst goed kunnen gebruiken.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelFietsster gewond na aanrijding met auto Dorpsstraat
Volgend artikelNog net zo gek op elkaar als 65 jaar geleden