Home Zaanstad Assendelft Jubileumboek IJsvereniging Assendelft nu verkrijgbaar!

Jubileumboek IJsvereniging Assendelft nu verkrijgbaar!

0
Jubileumboek IJsvereniging Assendelft nu verkrijgbaar!
Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – IJsvereniging Assendelft viert dit jaar haar honderdvijftig jaar jubileum. De bejaarde én springlevende IJsvereniging Assendelft heeft tijdens een druk bezochte receptie een jubileumboek gepresenteerd. Een prachtig glossy boek met foto’s en herinneringen samengesteld en vormgegeven door Ger Kroezen, Paul Hoeve en Fred Brinks. Deze helden hadden eerder succesvol het jubileum boek van VV Assendelft gemaakt. De introductie is van de heer Gerard Slegers, wethouder sport en Ton Zuidervaart onze voorzitter.

Foto’s en verhalen

Er staan in dit boek enorm veel foto’s geleverd door Rinse Bommerson, Dirk Jongejans, Pascal Fielmich, Fred Brinks, Maarten Hos en vele anderen van immer actieve ijsvereniging.

Speciale verslaggevers werden gerekruteerd; Frank Kleyn, Nel Noom, René Kemna, Jan Kramer en Tiny de Wit.  Zij schreven prettig leesbare interviews met Leo Borst, Sven Yvo Stoop, Cor Zuidervaart, Joke Melk-Boekel, Jesper Hospes, Wietze van der Veer, Jacob Bak, Mieke en René Schoone.

Het gaat ook over de speciale postzegel van Post.nl waarop Dirk Neijzing en zijn afbeelding tijdens de Elfstedentocht van 1997 staat. Een leuke artikel over “DOP”, de Dinsdag Ochtend Ploeg die wekelijks in een goede sfeer het clubhuis en de natuur rond de ijsbaan verzorgen.

Kortom, een erg leuk koffietafelboek dat een genoegen is om te lezen.

Het boek is vanaf nu voor slechts € 7,50 verkrijgbaar bij:

  • Bakkerij Lex Brakenhoff, Dorpsstraat 1054, Assendelft
  • Garage Winter, Dorpsstraat 6512, Assendelft
  • Schilderbedrijf Assema, Dorpsstraat 524, Assendelft
  • Gerard Metz Tweewielers, Dorpsstraat 367, Assendelft
  • De Tijdgeest, Veenpolderdijk 2-4, Assendelft
  • De Hooimaker, Dorpsstraat 147, Assendelft (vanaf 27 februari)
Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!