Home Agenda Dit weekend: Slag om de Zaan

Dit weekend: Slag om de Zaan

0
Dit weekend: Slag om de Zaan
Slag om de Zaan - Foto: Pascal Fielmich
ZAANSTAD – Zaterdag 20 april organiseert stichting Zaanslag voor de 16e keer de sloeproeirace “Slag om de Zaan”. Een spectaculaire sloeproeiwedstrijd van ruim 16 kilometer over de Zaan. Ook dit jaar wordt er weer geroeid in een dames- en herenrace. Het middelpunt van de wedstrijd is de voormalige Chocoladefabriek van Verkade aan de Westzijde. Daar vindt de start, de finish en alle activiteiten plaats. Er wordt geroeid richting de keerboei bij de Wilhelminasluis. Dan via Koog a/d Zaan, Zaandijk, de Zaanse Schans en Wormerveer richting de Prins Clausbrug in Wormer. Daar ligt de keerboei en gaan de sloepen terug richting Zaandam.
Bekijk het complete programma op: www.slagomdezaan.nl

Slag om de Zaan

Datum: Zaterdag 20 april 2019, Start 11:00 uur (Dames)
Locatie: Zaanse Chocoladefabriek (Verkadefabriek), Westzijde 188, 1506 EK Zaandam (Start/Finish)

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!