Home Wormerland Jisp SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Wormer

SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Wormer

0
SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Wormer
Foto: Postcode Loterij

WORMER – Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1531 VD (Kemphaanstraat) in Wormer. Daar is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen verraste de winnaars middels een videogesprek.

De zeven deelnemers die meespelen met de winnende postcode, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 66.666 euro tot 466.666 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. De uitreiking is hier terug te zien.

Enrico speelt mee met zeven loten en werd verrast met een cheque van 466.666 euro: “Bizar, ik sta perplex! We willen heel graag met elkaar op vakantie als het weer kan.” Evert en Leny werden verrast met een cheque van 133.333 euro: “Ongelofelijk! Onze kleinkinderen zijn aan het studeren, dus die kunnen wel een extraatje gebruiken.” Greta wint 66.666 euro en houdt het niet droog: “Jeetje, daar kunnen we zulke mooie dingen mee doen. De prijs komt heel goed terecht.”

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!