Home 112 Zwembad Het Zwet gaat weer open na ongeluk

Zwembad Het Zwet gaat weer open na ongeluk

0
Zwembad Het Zwet gaat weer open na ongeluk
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WORMER – Zwembad Het Zwet opent opnieuw haar deuren na het ongeluk van gistermiddag. Een vrouw raakte tijdens het zwemmen bewusteloos en is uit het water gehaald. De hulpdiensten, waaronder een traumateam dat per helikopter werd ingevlogen, waren snel ter plaatse. De vrouw is gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd en hoe het nu met haar gaat. Ongeveer 250 bezoekers moesten na het incident het terrein van het zwembad aan de Sternstraat verlaten. Het buitenzwembad is vandaag vanaf 15:00 uur weer open voor publiek.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!