Home 112 Motorrijder (37) overleden na aanrijding op het Zuideinde

Motorrijder (37) overleden na aanrijding op het Zuideinde

0
Motorrijder (37) overleden na aanrijding op het Zuideinde
Motorrijder overleden na aanrijding op het Zuideinde in Oostzaan - Foto: Foto: Sam de Joode

OOSTZAAN – Vrijdagavond rond 20:00 uur is bij een aanrijding met een personenauto een motorrijder (37) om het leven gekomen. De aanrijding vond plaats op het Zuideinde ter hoogte van de bushalte bij het viaduct van de ringweg A10 op de grens van Oostzaan en Amsterdam.

Voor de hulpverlening werd onder andere een Mobiel Medisch Team opgeroepen. Echter mocht alle hulp niet meer baten. De 19-jarige bestuurder van de personenauto is conform standaardprocedure aangehouden om te worden gehoord. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!