Home Zaanstad Assendelft Noordelijke Krommeniebrug (N203) dit weekend afgesloten

Noordelijke Krommeniebrug (N203) dit weekend afgesloten

0
Noordelijke Krommeniebrug (N203) dit weekend afgesloten
Noordelijke Krommeniebrug (N203) dit weekend afgesloten - Archieffoto: Pascal Fielmich

ZAANSTREEK – De noordelijke Krommeniebrug (N203) is van vrijdag 22 maart 22:00 uur tot maandag 25 maart 02:00 uur volledig afgesloten. De provincie Noord-Holland voert dit weekend herstelwerkzaamheden aan de brug uit. Bij inspectie in 2018 bleek dat het draaipunt van de brug hersteld moet worden. Voor het vervangen van de versleten lagerschalen in het draaipunt, moet de aannemer de brugklep los koppelen.

Automobilisten moeten in beide richtingen rekening houden met ernstige verkeershinder. De provincie adviseert automobilisten de Krommeniebrug te mijden. Gemotoriseerd verkeer wordt geadviseerd te reizen via de N246 en A9. Vanaf de A8 en A9 wordt met borden de adviesroute via de N246 aangegeven.

De vaarweg onder de brug (Nauernasche Vaart) is gestremd voor al het scheepvaartverkeer.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!