Home Nieuws Dennis van der Geest verrast Zaanse met 220.000 euro

Dennis van der Geest verrast Zaanse met 220.000 euro

0
Dennis van der Geest verrast Zaanse met 220.000 euro
Dennis van der Geest verrast Zaanse met 220.000 euro - Foto: Roy Beusker

ZAANDAM – Een grote verrassing voor Anna Maria uit Zaandam. Zij heeft in de februaritrekking van de VriendenLoterij 220.000 euro gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Anna Maria dinsdag in haar schoonheidssalon met een grote taart met het gewonnen bedrag erop.

Anna Maria reageert enthousiast op haar gewonnen prijs: “Ik kan bijna niet geloven dat mij dit overkomt. Wat fantastisch! Ik ga meteen mijn man bellen om het goede nieuws te delen.” Niet veel later stond de man van Anna Maria ook in de salon om de vreugde samen te delen.

De uitreiking is zondag 14 april rond 19:20 uur te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars’ bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!