Home 112 Maaltijdbezorger zwaargewond na botsing op N203

Maaltijdbezorger zwaargewond na botsing op N203

0
Maaltijdbezorger zwaargewond na botsing op N203
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Vrijdagavond rond 18:30 uur is op de Provincialeweg N203 ter hoogte van de Vincent van Goghweg een maaltijdbezorger op een scooter in botsing gekomen met een auto. De bezorger raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht onder begeleiding van een arts van het Mobiel Medisch Team. Ook een traumahelikopter was ter plaatse.

De maaltijdbezorger reed op een scooter en kwam daarmee door een nog onbekende oorzaak in botsing met de personenauto. Hoe de twee konden botsen, zal moeten blijken uit het onderzoek dat momenteel door de Verkeersongevallenanalyse van de politie wordt uitgevoerd.

In verband met het ongeluk is de Provincialeweg N203 van Zaandam naar Wormerveer momenteel afgesloten.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!