Home 112 Gewapende beroving Drielse Wetering: politie zoekt getuigen

Gewapende beroving Drielse Wetering: politie zoekt getuigen

0
Gewapende beroving Drielse Wetering: politie zoekt getuigen
Foto: Arjen Tushuizen / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Zondagavond rond 19:00 uur is een 18-jarige Zaandammer bij winkelcentrum ’t Kalf op de Drielse Wetering van zijn persoonlijke bezittingen beroofd. Twee mannen kwamen aanlopen vanuit de richting van het Hollandsch Diep en bedreigden het slachtoffer met een wapen en eisten zijn rugzak. Nadat de rugzak was afgegeven, renden de verdachten met de tas terug in de richting van het Hollandsch Diep. Bij de beroving raakte niemand gewond.

De twee daders waren beide donker gekleed, hadden een capuchon over hun hoofd en droegen witte mondkapjes. Zij gingen ervandoor met een bordeauxrode / blauwe rugzak. Voor het onderzoek naar deze beroving is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u de verdachten voor of na de beroving gezien in de buurt van de Drielse Wetering? Heeft u de bordeauxrode / blauwe rugzak gezien? Of heeft u andere informatie over deze beroving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!