Home 112 Woning Kepplerstraat meerdere malen beschoten

Woning Kepplerstraat meerdere malen beschoten

0
Woning Kepplerstraat meerdere malen beschoten
Foto: Inter Visual Studio

ZAANDAM – Zondagochtend rond 06:45 uur is een woning aan de Kepplerstraat meerdere malen beschoten. Vanmorgen kreeg de politie een melding dat er “harde knallen” in de buurt waren gehoord. Ter plaatse zijn hulzen aangetroffen. Er raakte niemand gewond.

Getuigen gezocht

De politie doet onderzoek naar de schietpartij en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!