Home 112 Brand op dakterras woning Braspenningweg

Brand op dakterras woning Braspenningweg

0
Brand op dakterras woning Braspenningweg
Brand op dakterras woning Braspenningweg - Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Dinsdagmiddag rond 14:15 uur is er brand ontstaan op het dakterras van een woning boven een bedrijf aan de Braspenningweg. Werknemers van het bedrijf probeerden de brand te blussen, waarbij zij rook inademden. Drie ambulances kwamen ter plaatse om vier mensen te controleren op letsel. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Wat er precies in de brand heeft gestaan is nog onduidelijk, maar de schade is aanzienlijk. Stichting Salvage zal ter plaatse komen voor nazorg en de schadeafhandeling.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!