Home 112 Vermoedelijke vluchtauto dodelijke schietpartij gevonden in Zaandam

Vermoedelijke vluchtauto dodelijke schietpartij gevonden in Zaandam

0
Vermoedelijke vluchtauto dodelijke schietpartij gevonden in Zaandam
Vermoedelijke vluchtauto dodelijke schietpartij gevonden op de Wibautstraat in Zaandam - Foto: Sam de Joode / Inter Visual Studio

ZAANDAM / AMSTERDAM – Maandagavond rond 21:15 uur heeft op Papaverweg in Amsterdam-Noord een schietpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer raakte zwaargewond en overleed ter plaatse. De dader zou zijn gevlucht in een zilverkleurige BMW met Belgisch kenteken.

De politiehelikopter vloog bij de zoektocht naar de dader ook boven Zaandam. Daar is een zilverkleurige BMW zonder kentekens aangetroffen op de Wibautstraat. Het is nog niet duidelijk of dit daadwerkelijk het door de verdachte gebruikte voertuig is. De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek, waarbij de recherche en mensen van de forensische opsporing worden ingezet.

Dodelijke schietpartij Papaverweg in Amsterdam – Foto: Sam de Joode / Inter Visual Studio

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!