Auto te water Gerrit Bolkade, bestuurster aangehouden

Auto te water Gerrit Bolkade, bestuurster aangehouden - Foto: Sam de Joode / Inter Visual Studio

ZAANDAM – Maandagochtend rond 08:30 uur is op de Gerrit Bolkade een auto uit de bocht gevlogen en vervolgens in het water beland. Hulpdiensten kwamen snel naar de plek van het ongeval. De brandweer heeft de bestuurster uit de auto geholpen, zij raakte niet gewond. Na controle is de automobiliste door de politie aangehouden in verband met rijden onder invloed. Of er drank of drugs in het spel was is niet bekend. Een berger heeft de wagen uit het water getakeld.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelGraffiti op straat, wijkagent doelwit van belediging
Volgend artikelGewonde bij brand in gevangenis, traumaheli ingezet