Voetballegendes in actie tijdens Walking Football Toernooi

ZAANDAM – Wijkbewoners (50+) uit Poelenburg en Peldersveld namen het zondag op tegen oud-internationals tijdens een ‘Walking Football Toernooi’. Om te laten zien hoe leuk de wijken Poelenburg en Peldersveld zijn worden er diverse gezellige en verbindende activiteiten met en voor de bewoners georganiseerd.

Het idee van een ‘Walking Football Toernooi’ komt van, Poelenburger en voetbalmakelaar, Mesut Eslik. Naast voetballegendes als Kees Kist, Piet de Vries en John van Loen trapten ook wethouder Songül Mutluer en burgemeester Jan Hamming een balletje mee in sporthal Zaanstad-Zuid aan De Weer.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Zaandammer Husein Cerit en voetballegende Kees Kist – Foto: Pascal Fielmich

Geplaatst

in

, , , ,

door

Tags: