Poelenburg on Ice

ZAANDAM – Kom jij ook schaatsen? Van maandag 11 t/m vrijdag 22 februari 2019 is iedereen van harte welkom op de tijdelijke schaatsbaan in Poelenburg. Toegang en schaatsen lenen (maat 27 tot maat 47) is gratis! Handschoenen zijn verplicht, maar moeten bezoekers zelf meenemen.

Wist je dat deze ijsbaan wordt betaald uit de boetes die voor het verkeerd aanbieden van afval zijn gegeven in Poelenburg en Peldersveld?

De week vóór de voorjaarsvakantie zijn er tijdens schooltijden activiteiten voor kinderen van (basis)scholen in Poelenburg en Peldersveld. Daarna is de ijsbaan geopend voor iedereen. In de voorjaarsvakantie zijn er verschillende leuke activiteiten zoals: fun hockey, schaatsles, ijsbowlen, sjoelen op het ijs en discoschaatsen. Voor kleintjes en minder ervaren schaatsers zijn er schaatshulpen. Op vrijdag 22 februari van 16:00 tot 21:00 uur is er een feestelijke afsluiting!

Poelenburg on Ice is tot stand gekomen door: Gemeente Zaanstad, Jeugd Team, Sociaal Wijkteam Poelenburg, Sociaal Wijkteam Pelders/Hoornseveld en Sportbedrijf Zaanstad.

Poelenburg on Ice

Datum: Maandag 11 februari t/m vrijdag 22 februari 2019
Locatie: Poelenburg, 1504 NG Zaandam
Deelname: Gratis

Bron: Gemeente Zaanstad / Sportbedrijf Zaanstad

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!


Geplaatst

in

, , , ,

door

Tags: