Home Agenda Winterwandeling door Zaandam

Winterwandeling door Zaandam

0
Winterwandeling door Zaandam
Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes tijdens de Valentijns Route in Assendelft - Archieffoto: Pascal Fielmich

ZAANSTREEK – Wandelsportvereniging De Laatste Loodjes start dit nieuwe jaar met een reeks midweekse wandelingen. Iedereen, lid of geen lid van de wandelvereniging, kan meewandelen en is van harte welkom. Elke maand een leuke wandeling, op een wisselende dag, telkens vanuit een andere startlocatie met een afstand van ongeveer 10 km. Op dinsdag 15 januari vind de eerste ochtendwandeling plaats vanuit Buurthuis De Kolk in Zaandam.

Inschrijven kan vanaf 09:15 uur, de gezamenlijke start is om 10:00 uur precies, iedereen loopt zijn eigen tempo en er wordt onderweg niet gepauzeerd. Kosten voor leden van wandelsportvereniging De Laatste Loodjes is € 2,00, Bondsleden betalen € 3,00 en niet leden € 4,00. Bij de start ontvangt iedere deelnemer een tegoedbon voor een kop koffie of thee en een parkoersbeschrijving.

Een ronde van twee uurtjes wandelen zorgt voor een heerlijke sportieve start van 2019!

Winterwandeling wandelsportvereniging De Laatste Loodjes

Datum en tijdstip: Dinsdag 15 januari 2019, inschrijven vanaf 09:15 uur (start 10:00 uur)
Locatie: Buurthuis De Kolk, Klamperstraat 1, 1502 VP Zaandam

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar (06) 30 550 075!