Home 112 Brand in trailer van vrachtwagen op HoogTij

Brand in trailer van vrachtwagen op HoogTij

0
Brand in trailer van vrachtwagen op HoogTij
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WESTZAAN – Donderdagavond rond 23:00 uur is brand ontstaan in een trailer van een koelwagen. Dit gebeurde op de Kleine Steng ter hoogte van de Fokkemast op bedrijventerrein HoogTij. De chauffeur wist schade aan de vrachtwagen te voorkomen door deze snel los te koppelen van de trailer.

In de koelinstallatie aan de onderkant de volgeladen trailer was brand ontstaan. De brandweer had grote moeite om bij de brandhaard te komen en moest de koelinstallatie open zagen met een slijptol. Pas na een uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Of de lading schade heeft opgelopen is onbekend.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!