Ruzie tussen leerlingen loopt uit op bedreiging met mes

KROMMENIE – Dinsdag heeft de politie een 15-jarige verdachte uit Oostzaan aangehouden na een uit de hand gelopen ruzie, waarbij een steekwapen is gebruikt.

Eerder op de dag had hij op een middelbare school gevochten met een 16-jarige klasgenoot uit Heemskerk. De ruzie werd in eerste instantie door leraren gesust, maar het kwam later buiten de school alsnog tot een confrontatie tussen de twee leerlingen. De verdachte trok een mes en zou hiermee in de richting van het slachtoffer hebben gestoken. Er raakte niemand gewond. Medewerkers van de school zagen het gebeuren en wilden ingrijpen, hierop vluchtte de verdachte de wijk in. Na contact met de wijkagent meldde de verdachte zich op het politiebureau, waar hij is aangehouden. De politie onderzoekt naar de zaak.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Geplaatst

in

, , , , ,

door

Tags: