Home 112 Oplichter aangehouden, politie zoekt getuigen

Oplichter aangehouden, politie zoekt getuigen

0
Oplichter aangehouden, politie zoekt getuigen
Foto: Politie

KROMMENIE – Zondagmiddag heeft een 32-jarige man uit Krimpen aan den IJssel gecollecteerd voor het goede doel ‘Kidz Active’. Dit goede doel bestaat, maar collecteert niet aan de deur. Een melder uit Krommenie vertrouwde de zaak niet en belde de politie.

Direct ging de politie naar de opgegeven locatie, bij aankomst zette de man het op een lopen. Tijdens de vlucht heeft de verdachte een omstander die hem wilde aanhouden, geslagen met de collectebus. Uiteindelijk is de verdachte aangehouden door de wijkagent van Krommenie en deze behulpzame burger.

De verdachte bleek gezocht te worden door de politie en te boek te staan als landelijk oplichter. De man wordt nu verdacht van oplichting en mishandeling.

De politie weet dat de man gecollecteerd heeft in Krommenie en vermoedelijk Saendelft. Is de man aan uw deur geweest? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844, zodat de politie een sterke zaak kan maken tegen deze oplichter.

De man is 32 jaar, blanke huidskleur, 1.90 meter lang, fors postuur, donker haar en een baard. De man was netjes gekleed en reed in een grijze Renault Twingo.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!