Home 112 Automobilist raakt gewond bij aanrijding Guisweg

Automobilist raakt gewond bij aanrijding Guisweg

0
Automobilist raakt gewond bij aanrijding Guisweg
Automobilist raakt gewond bij aanrijding Guisweg - Foto: Inter Visual Studio

KOOG AAN DE ZAAN – Maandagochtend is bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Guisweg een automobilist gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Provincialeweg N203. Bij de botsing raakte een auto van de auto’s zwaar beschadigd en is door een berger worden opgehaald. De bestuurder van deze auto is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!