Home 112 Man valt in water tussen wal en schip

Man valt in water tussen wal en schip

0
Man valt in water tussen wal en schip
Man valt in water tussen wal en schip onder de snelweg A8 aan de Raadhuisstraat - Foto: Pascal Fielmich

KOOG AAN DE ZAAN – Donderdagmiddag rond 15:30 uur is bij de steiger onder de snelweg A8 aan de Raadhuisstraat een man tussen de wal en zijn boot te water geraakt. De bloemiste van het tegenover gelegen Klavertje 8 hoorde hulpgeroep en heeft samen met medewerkers van fietsenzaak Woudt de man weer op het droge weten te krijgen. Het slachtoffer is met onderkoelingsverschijnselen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!