Home 112 Kinderen vinden messen op bouwterrein tegenover school

Kinderen vinden messen op bouwterrein tegenover school

0
Kinderen vinden messen op bouwterrein tegenover school
Foto: Sylvia Riesenbeck Lipinski

ASSENDELFT – Zondagmiddag hebben kinderen op een stuk braakliggend terrein in de nieuwbouwwijk Kreekrijk een flink aantal messen gevonden.

Om ongelukken te voorkomen plaatste een bezorgde moeder een bericht in de Facebook-groep ‘Prikbord Assendelft’. Na de melding van de kinderen is er verder gezocht en zijn er in totaal acht messen gevonden. Deze lagen op het braakliggend bouwterrein aan het Beemdgras tegenover de scholen De Delta en Het Koraal. Omdat er veel kinderen op en om het terrein spelen en de moeders niet weten of zij alles hebben gevonden roepen zij ouders en kinderen op om alert te zijn.

In verband met meerdere conflicten onder tieners in de buurt is de politie ingeschakeld en heeft de messen opgehaald. Of het gaat om gedumpt afval of dat de messen daar bewust zijn verstopt wordt door de politie onderzocht.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!