Home Agenda Immer Gerade Aus 2019

Immer Gerade Aus 2019

0
Immer Gerade Aus 2019
Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Immer Gerade Aus, de kroegentocht waarbij je verkleed en op de fiets van kroeg naar kroeg gaat, staat voor de deur. Immer Gerade Aus 2019 is op zaterdag 2 november en start om 13:00 uur. Om de veiligheid en de beheersbaarheid van de tocht te waarborgen is besloten de opzet iets te veranderen.

Immer Gerade Aus start traditioneel bij Koppie Bar en eindigt ditmaal op het terrein van Atheco (voorheen Venrooij Caravans). Daar plaatsen Grand Café Atlantic, Café ’t Centrum en Babbels Events namens Horeca Krommenie een grote feesttent en dit is tevens het EINDPUNT van de tocht.

LET OP: Immer Gerade Aus vindt dit jaar alleen plaats in Assendelft en niet in Krommenie!

Om aan de tocht deel te nemen moet je minimaal 18 jaar zijn en dien je een POLSBANDJE te kopen (5 euro).

Polsbandjes en consumptiemunten zijn vanaf vrijdag 1 november verkrijgbaar bij Koppie Bar, Het Wapen van Assendelft, Tapperij de Verwachting en Partycentrum De Admiraal en op de dag van het evenement bij álle deelnemende cafés.

Neem je ID mee, deze is nodig om een polsbandje te kopen. Je kan maar 1 bandje kopen en deze wordt direct bij je omgedaan. Zonder polsbandje is het niet mogelijk om ergens binnen te komen. Elk café heeft 2 beveiligers voor de deur staan die hier op toezien.

Het meebrengen van eigen drank is niet toegestaan. Beveiligers zijn gemachtigd deze in te nemen en de personen uit te sluiten van het evenement. Personen die zich tijdens de tocht misdragen worden overgedragen aan de politie.

Wil je deelnemen aan de tocht houd je dan aan de regels:

  • Deelname vanaf 18 jaar
  • Polsbandje verplicht voor toegang café/feesttent
  • Niet toegestaan om zelf meegebrachte dranken te nuttigen op de route en in de cafés/feesttent
  • Plaats je fiets alleen op de daarvoor aangewezen plekken
  • Maak er een fantastische tocht van!

Immer Gerade Aus 2019

Datum en tijdstip: Zaterdag 2 november, 13:00 uur
Locaties: Koppie Bar (start), De Delft, Het Wapen van Assendelft, Tapperij de Verwachting, Partycentrum De Admiraal, Feesttent Atheco (eindpunt)
Deelname: 5 euro (18+, legitimatie verplicht!)

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!