Volkszanger Lesley Williams (49) plotseling overleden

Lesley Williams tijdens een optreden in Café De Dorpstaveerne / Koppie Bar in Assendelft (2014) - Foto: Pascal Fielmich

ANDIJK / ASSENDELFT – In de nacht van maandag op dinsdag is in zijn woonplaats Andijk volkszanger Lesley Williams plotseling overleden. Dit maakte zijn management vandaag bekend. Williams (Lesley John William van Wijk) laat zijn partner Sandra en drie kinderen achter. Lesley is slechts 49 jaar geworden.

Williams stond bekend als de nummer 1 André Hazes-tributezanger van Nederland. Zijn Hazes-tribute liet hij op indrukwekkende wijze horen bij zijn optredens. Lesley was tijdens de kermis van Assendelft een graag gezien artiest bij Café De Dorpstaveerne / Koppie Bar.

In 2002 deed Williams als André Hazes mee met de Soundmixshow van Hennie Huisman. Daar eindigde hij in de grote finale op de derde plaats. In 2014 bereikte hij met zijn Hazes-act de finale van SBS6-talentenjacht ‘The winner takes it all’. Lesley sprak ook stemmen in voor het SBS6-poppenprogramma ‘Popster’.

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelVoetgangster gewond bij aanrijding met auto op Eikelaan
Volgend artikelDrie tieners aangehouden voor inbraak Blauwe Ring