75 bezwaren tegen de bouw van een moskee in Saendelft

Archieffoto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Woensdag 13 februari zal er een openbare hoorzitting plaatsvinden met betrekking tot de ingediende bezwaren tegen de omgevingsvergunning van de te bouwen moskee nabij de Rode Ring en Omweg in Saendelft (Assendelft). Er zijn 75 bezwaren tegen de bouw van een moskee ingediend bij de gemeente Zaanstad. Bezwaarmakers kunnen tijdens de hoorzitting hun bezwaren toelichten, waarna de hoorcommissie beslist of de bezwaren gegrond zijn.

De komst van een moskee is nog steeds niet zeker, zo stelt men op de Facebookpagina ‘Assendelft bouw Moskee ?’. “Na afloop beslist de hoorcommissie of de bezwaren gegrond zijn. Als men het daar niet mee eens is , kan men een rechtszaak beginnen en daarna zelfs de Raad van Staten raadplegen. Kortom, ondanks dat men al zeer vroeg een bord heeft neergezet op de omweg , is het nog steeds niet zeker of de moskee er wel komt.”

Hoorzitting bezwaarprocedure omgevingsvergunning moskee

Datum: Woensdag 13 februari, 17:00 uur
Locatie: Stadhuis Zaanstad, Stadhuisplein 100, 1506 MZ Zaandam

Stuur een WhatsApp naar DitisdeZaanstreek.nl
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact in uw telefoon en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!

Vorig artikelUitreiking Zaanse Sportpenningen in het Zaantheater
Volgend artikelBedrijfspand jaar dicht na vondst grote wietplantage