Home Zaanstad Assendelft Kim’s Vlog: Wie heeft de beste oliebol van Zaanstad?

Kim’s Vlog: Wie heeft de beste oliebol van Zaanstad?

0
Kim’s Vlog: Wie heeft de beste oliebol van Zaanstad?
Foto van video: Kim's Vlog

ZAANSTAD – Vergeet het AD en alle andere testen want in deze video gaat Kim van Kim’s Vlog een aantal oliebollenkramen in Zaanstad testen op de meest lekkere oliebol. Ze let op een aantal belangrijke punten zoals: smaak, vorm, vetgehalte, prijs, assortiment én klantvriendelijkheid.

In de video maakt ze alleen de winnaar bekend en dat doet ze met een reden. Andere testers maakte ook de slechtste oliebol bekend en uiteindelijk ging daar veel aandacht naartoe en dat is nu juist net niet de bedoeling van Kim. Zij is namelijk op zoek naar de lekkerste oliebol.

Voor deze test heeft ze in totaal acht kramen bezocht. Natuurlijk zijn er meer in Zaanstad en zijn er bakkers die ook oliebollen maken, maar in dit eerste test jaar is ze vooral benieuwd wat de kramen te bieden hebben.

Kim’s Vlog

Kim uit Krommenie is vlogger en plaatst iedere week een leuke video op YouTube. Ze maakt reviews van films, eten, reizen en natuurlijk van musea en andere leuke plekken. Ze bakt ook graag en laat jullie lekkere recepten zien. Verder interviewt ze bekende Nederlanders en mensen die iets speciaals kunnen of hebben gedaan. Volg Kim’s Vlog op YouTube, Facebook en/of Instagram!

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!