Corona eist eerste dodelijke slachtoffer in Zaanstad

Foto: Pexels / Pixabay

ZAANSTAD – Het coronavirus heeft zijn eerste Zaanse slachtoffer geëist. Een 80-jarige man is vandaag, zaterdag 21 maart, aan de gevolgen van het virus overleden, zo meldt Jan Hamming, burgemeester van Zaanstad, op Facebook. “Mijn medeleven gaat uit naar zijn naasten. Het moet zwaar zijn voor vrienden en familie om met dit verdriet om te gaan. Ik wens ze, namens de gehele gemeenschap, veel sterkte. Laten we, als is het figuurlijk, om hen heen gaan staan en ze extra steun bieden in deze moeilijke tijd.”

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelVoorlopig geen markt meer in Zaandam en Wormerveer
Volgend artikelNL-Alert Rijksoverheid: houd 1,5 meter afstand!