Home 112 Auto raakt te water in Wijdewormer

Auto raakt te water in Wijdewormer

0
Auto raakt te water in Wijdewormer
Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

WIJDEWORMER – Op de Westerringdijk in Wijdewormer is donderdagochtend een voertuig te water geraakt. De hulpdiensten werden rond 09:00 uur opgeroepen. Ter plekke bleek het te gaan om een auto die door nog onbekende oorzaak ter water raakte.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Amerikaanse windmolen Herkules. De bestuurster liep hierbij een nat pak op en is gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Het slachtoffer raakte niet gewond en kwam met de schrik vrij.

De auto is uit het water getakeld en wordt geborgen. De weg is, vanwege de berging, enige tijd dicht geweest.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!