Home Agenda Live vraag en antwoord met burgemeester Judith Michel

Live vraag en antwoord met burgemeester Judith Michel

0
Live vraag en antwoord met burgemeester Judith Michel
Foto: Nander de Wijk / Gemeente Wormerland

WORMERLAND – Burgemeester van Wormerland Judith Michel wil graag kennismaken met inwoners. Nu een kennismaking vanwege de corona-maatregelen niet op de gebruikelijke wijze kan plaatsvinden, is er een alternatief bedacht. Judith Michel nodigt u van harte uit om vragen te stellen die zij tijdens een rechtstreekse vraag- en antwoordsessie zal beantwoorden. Volg op 11 juni van 20:00 tot 21:00 uur de live uitzending via: bit.ly/vragenaanJudithMichel11juni20.

Stel uw vraag vooraf of tijdens de uitzending per e-mail via: mijnvraagaanjudith@wormerland.nl. Bij alle vragen die worden gesteld, wordt uw voornaam genoemd. Mocht uw vraag niet worden gesteld of is een antwoord niet direct mogelijk, dan zorgt gemeente Wormerland zo snel als mogelijk voor een terugkoppeling.

Judith Michel kijkt uit naar een ontmoeting

Judith Michel: “Ik vind het jammer dat ik inwoners van Wormerland nu niet allemaal op het gemeentehuis kan ontvangen, de hand kan schudden en in de ogen kan kijken. Voor nu hebben we een fijn alternatief bedacht, zodat inwoners mij wat beter leren kennen. Natuurlijk hoop ik in de nabije toekomst meer inwoners persoonlijk te spreken, zodat ik ook hen beter leer kennen.”

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘Dit is de Zaanstreek’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!