Home Nieuws Parkeerplaatsen recreatiegebied Het Twiske weer open

Parkeerplaatsen recreatiegebied Het Twiske weer open

0
Parkeerplaatsen recreatiegebied Het Twiske weer open
Foto: Sam de Joode / Inter Visual Studio

OOSTZAAN – Recreatiegebied Het Twiske is vanaf vandaag, dinsdag 12 mei 2020, weer opengesteld voor gemotoriseerd verkeer. Dit hebben burgemeesters Rob Meerhof van Oostzaan en Dennis Straat van Landsmeer in samenspraak met de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland besloten.

“Geniet van de landelijke omgeving, maar houd u aan de maatregelen, spreid activiteiten en vermijd drukte. Als er veel mensen zijn, zoekt u dan een andere mooie plek in de regio op. Onze handhavers zullen indien nodig bezoekers aanspreken op hun gedrag”, aldus de burgemeesters van Oostzaan en Landsmeer.

Houd er rekening mee dat, op basis van de landelijke noodverordening, de toiletvoorzieningen in het recreatiegebied gesloten blijven voor het publiek.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!