Fietsster raakt gewond op rotonde Saendelverlaan

Foto: Pascal Fielmich / Inter Visual Studio

ASSENDELFT – Donderdagochtend rond 10:30 uur is op de Saendelverlaan een fietsster in botsing gekomen met een auto. Het ging mis op de rotonde met de Witte Ring/Rangeerder. Vermoedelijk zag de automobilist de fietsster over het hoofd.

Begin deze maand is juist de rotonde aangepast om de verkeersveiligheid te verbeteren. Dit maakt dit ongeval extra cru. Er zijn onder andere extra borden en pijlen geplaatst. Ook is de kleur van het wegdek verduidelijkt en haaientanden verplaatst. Toch heeft dit ongeluk kunnen plaatsvinden.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!
Vorig artikelEchtpaar Polat-Han 65 jaar getrouwd (fotoserie)
Volgend artikelZwembad Het Zwet gaat open!