Home Nieuws Echtpaar Polat-Han 65 jaar getrouwd (fotoserie)

Echtpaar Polat-Han 65 jaar getrouwd (fotoserie)

0
Echtpaar Polat-Han 65 jaar getrouwd (fotoserie)
Foto: Pascal Fielmich

ZAANDAM – Woensdag bezochten burgemeester van Zaanstad Jan Hamming en zijn vrouw Roya het echtpaar Ali Polat (89) en Şerife Polat-Han (86) om ze namens het college van B&W te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk. Het echtpaar woont sinds de jaren ’90 aan de Badhuisweg op het Zaaneiland. Meneer en mevouw Polat kregen tijdens hun huwelijk 4 kinderen, 2 zoons en 2 dochters, en zijn opa en oma van 7 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Gefeliciteerd!

Jan Hamming, burgemeester van Zaanstad: “Het was weer een feestje om vandaag dit jubilerende echtpaar te mogen bezoeken. Wat een bijzonder paar, aan elkaar gewaagd en nog steeds dagen ze elkaar uit. De basis van hun geluk is nog altijd liefde en respect voor elkaar. 65 jaar getrouwd met decennia vol met liefdevolle verhalen.”

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!