Home Zaanstad Assendelft Statiegeldactie levert ruim 700 euro op voor Buurtcentrum A3

Statiegeldactie levert ruim 700 euro op voor Buurtcentrum A3

0
Statiegeldactie levert ruim 700 euro op voor Buurtcentrum A3
Huib Koel (Coop Assendelft) overhandigde de cheque aan het bestuur van A3 (v.l.n.r. Eugène van den Haak, Hans Jaspers, Dia Kat en Jacqueline Bergervoet) - Foto: Pascal Fielmich

ASSENDELFT – Woensdagochtend reikte filiaalmanager Huib Koel van Coop Assendelft een cheque ter waarde van 710,10 euro uit aan stichting Buurtcentrum A3. Klanten van de supermarkt konden in het eerste kwartaal van dit jaar statiegeld doneren aan het buurtcentrum. De opbrengst van de statiegeldactie wordt onder andere besteed aan een beamer welke voor uiteenlopende activiteiten in het buurtcentrum kan worden gebruikt.

Coop Supermarkten organiseert sinds 2007 ieder jaar verschillende statiegeldacties. Klanten kunnen bij het inleveren van hun lege flessen het statiegeld doneren aan een goed doel. De opbrengst van de statiegeldacties wordt door Coop verdubbeld.

Hans Jaspers, Buurtcentrum A3: “We zijn onder de indruk van dit geweldige bedrag. Bijzonder dat zoveel mensen het buurtcentrum een warm hart toedragen en hun statiegeld doneerden. We waarderen het enorm dat Coop Assendelft deze actie organiseerde en ook nog eens de opbrengst verdubbelde. We willen Coop Assendelft en haar klanten hartelijk bedanken!”

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!