Home 112 Autobrand Dodonaeusstraat; politie zoekt getuigen

Autobrand Dodonaeusstraat; politie zoekt getuigen

0
Autobrand Dodonaeusstraat; politie zoekt getuigen
Foto: Lorenzo Derksen / Inter Visual Studio

ZAANDAM – In de nacht van donderdag op vrijdag is rond 01:00 uur een auto in brand gevlogen aan de Dodonaeusstraat. De brandweer wist te voorkomen dat de vlammen oversloegen naar andere auto’s. De auto raakte, ondanks de inspanningen van de brandweer, zwaar beschadigd. De auto’s die naast het voertuig geparkeerd stonden liepen door de hitte ook schade op.

Een getuige verklaart dat een persoon zich verdacht gedroeg bij de auto, er vermoedelijk vloeistof over goot en wegrende. Vervolgens stond het voertuig in brand. De politie gaat daarom uit van brandstichting en doet onderzoek met de forensische opsporing.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur een WhatsApp
Voeg ‘DitisdeZaanstreek.nl’ toe als contact en app nieuws, tips en foto’s naar 06 30 550 075!